FINESKlik om onze app te openenOpenen

 

Tanken, opladen en parkeren zonder bonnetjes, dat kan met de autopas van MKB Brandstof.

 

Met de MKB Brandstofpas reken je eenvoudig af aan de pomp, bij de carwash en bij de laadpaal.

Alle transacties komen op een maandfactuur te staan, met de btw direct inzichtelijk voor de aangifte. Parkeren op straat kan met de handige app Parkeren van MKB Brandstof; betaling gaat per minuut. Bij parkeergarages van Q-Park en P1 kun je in- en uitrijden met de autopas.

MKB Brandstof heeft een speciale aanbieding voor (zakelijke) klanten van FINES:

Zes maanden gratis + € 20,00 parkeertegoed

Daarna de normale maandbijdrage per pas à € 8,90 excl btw.

Meer informatie is te vinden in de flyer van MKB Brandstof.

AanvraagformulierDownload flyer MKB Brandstof

Méér informatie over MKB Brandstof

MKB Brandstof is een belangrijke speler in de markt. Sinds de oprichting in 2006 hebben zij met hun diensten zo’n 70.000 kleine ondernemingen en zzp'ers geholpen met hun administratie. Weg met losse bonnetjes voor tanken, laden en parkeren. Maar ook de carwash: alles op één verzamelfactuur waarvan je in één oogopslag de btw afleest.

Naast de tankpas ontwikkelt MKB Brandstof apps. Zo kan iedereen met de app Tankenmet MKB Brandstof eenvoudig zien wat de brandstofprijzen in de buurt zijn, maar er zijn in de afgelopen jaren meer apps bij gekomen. Met de app Carwashzie je in één oogopslag waar je in de buurt je auto kunt wassen.

De belangrijkste is Parkerenmet MKB Brandstof, omdat deze door pashouders wordt gebruikt om parkeerbeurten te starten en stoppen, die op dezelfde verzamelfactuur terechtkomen. Hier kan je alle apps gratis downloaden. 

Sinds heel kort biedt MKB Brandstof een nieuw gaaf product aan: een laadpalen-abonnement. Zij regelen alles voor je in het lastige traject van het installeren van een laadpaal om je elektrische auto aan op te laden. 

Tanken

  • Tank bij elk station in Nederland
  • En bij ruim 1500 stations in België en Luxemburg

Laden

  • Vaste tarieven in heel Nederland
  • Altijd laden met 100% Nederlandse groene stroom

Parkeren

  • Op straat en achter de slagboom
  • Niet meer in de rij bij de parkeerautomaat